.

, , , , , , ,

Σεξ επί πληρωμή ! Μειώθηκε ή αυξήθηκε το ποσοσστό των ανδρών που το επιλέγει ;

Απίστευτο κι όμως αληθινό!
Αμερικανική έρευνα αποκάλυψε ότι ο αριθμός των ανδρών που πληρώνουν επαγγελματίες του σεξ για να κάνουν έρωτα έχει μειωθεί αισθητά!

Συγκριτικά με περασμένες δεκαετίες οι αριθμοί των ανδρών είναι εντυπωσιακά πεσμένοι διότι πολύ απλά σημαντικό ρόλο πια παίζει η ευκολία εξεύρεσης σεξ μέσω διαδικτύου.Και κακά τα ψέμματα! Τι πιο εύκολο απο αυτό ; Mην σας ακούγεται παράξενο..Είναι η αλήθεια..

 Πώς δικαιολογείται όμως αυτή η πτώση;
Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα social media αποτελούν τον βασικό παράγοντα για τη συγκεκριμένη συμπεριφορά των ανδρών. Σε περίοδο κρίσης ποιός θα ψάξει για επαγγελματία του σεξ για να ικανοποιηθεί; Γιατί να μην ανοίξει τον υπολογιστή του, να βάλει τον κωδικό του στο facebook και να ψάξει μόνος του χωρίς δυσκολία να βρεί την κατάλληλη για το κρεβάτι του; Οι στόχοι εύκολοι και πολλοί για να διαλέξεις !
 Oχι.. Δεν είναι ανωμαλία η πραγματικότητα είναι! Και να σου πω και κάτι.. δεν θα χαλάσει ούτε 1 ευρώ!
 Για σκεφτείτε όμως..
  Πως μπορούμε να αφήσουμε μια οποιαδήποτε συσκευή να ορίσει τα δικά μας συναισθήματα και να ελέγχει εκείνη τις σχέσεις μας ; Mήπως είμαστε θύματα;
Γιατί να καθόμαστε πίσω απο την οθόνη ενός υπολογιστή ή την οθόνη του κινητού μας και να περιμένουμε να μας μιλήσει κάποις για να μας καλύψει τα κενά ; Γιατί να υποστηρίζουμε πως γνωρίζουμε κάποιον ενώ πραγματικά δεν τον έχουμε δεί ποτέ απο κοντά και θεωρούμε πως απο το προφίλ του στο facebook ή απο τις αναρτήσεις του ξέρουμε τα πάντα για εκείνον;
 Είναι όλο τόσο ψεύτικο.. Θες να γνωρίσεις κάποιον; Πίστεψέ με υπάρχουν πολλοί τρόποι να τον γνωρίσεις..Και θα είναι τόσο μα τόσο διαφορετικός απο κοντά... Στο υπογράφω!

 
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου