.

, , , , , , , , , ,

Ο χυμός που χαρίζει τέλειο μαύρισμα !

Κακά τα ψέμματα το καλοκαίρι σχεδόν έφτασε! Και ποιά δεν θέλει τέλειο μάυρισμα το καλοκαίρι!

Γι' αυτό είμαι εγώ εδώ για να σας δώσω τη συνταγή του μαγικού χυμού μαυρίσματος !

Οκ... το καλοκαίρι ήρθε! Όμως ο αγαπημένος μας ήλιος μπορεί να γίνει ο χειρότερος εχθρός μας. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το πώς και το πόσο θα μαυρίσουμε, πρέπει αν σκεφτούμε και το δέρμα μας το οποίο θέλει την κατάλληλη φροντίδα για να μπορέσει να μας δώσει ένα τέλειο αποτέλεσμα!

Το μυστικό μου βρίσκεται στο ψυγείο σας και δεν το έχετε πάρει χαμπάρι. Ο μαγικός καροτοχυμός, μας βοηθάει μεν να αποκτήσουμε ένα όμορφο μαύρισμα αλλά κυρίως προστατεύει το δέρμα μας απο τη φθορά που του προκαλούν οι ηλιακές ακτίνες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα ποτήρι καροτοχυμό. Το ξέρω θα με περάσετε για τρελή, που αν σηκωθείτε να βρείτε τα καρότα, να τα κάνετε χυμό. Εαν δεν θέλετε το πρωί κάντε το χυμό σας όποια ώρα μέσα στη μέρα θελήσετε. Δεν χρειάζετε να τρέχετε στις παραλίες απο νωρίς.

Πιείτε το χυμό και μείνε το με το κοντομάνικο μέσα στην πόλη, στη δουλειά σας όπου και να πάτε! Αμέσως θα πάρετε χρώμα! Το καρότο αυξάνει τα επίπεδα μελανίνης και χαρίζει τροπικό μαύρισμα! Το ξέρατε όμως πως το καρότο μας βελτιώνει το χρώμα των ματιών μας ; Oυπς.. Το μάθατε !

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!

Share: