.

, , , , , , , , ,

Ασπιρίνη η θαυματουργή !!

Κι όμως η ασπιρίνη δεν είναι ένα απλό φάρμακο! Είναι ένα σύμμαχος σας για πολλές χρήσεις.

  • Εαν νομίζατε πως ο λεκές απο ιδρώτα πάνω στο ρούχο δεν φεύγει με τίποτα τότε κάνετε μεγάλο λάθος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λιώσετε τα χαπάκια της ασπιρίνης σε λίγο νεράκι. Θα δημιουργηθεί μία πάστα, απλώστε την πάστα πάνω στο λεκέ και θα δείτε τον λεκέ να εξαγανίζεται δια μαγείας.
  • Έχετε βαμμένα ξανθά μαλλια; Ειδικά τώρα το καλοκαίρι θέλουν μεγάλη προσοχή, καθώς το νερό της πισίνας καταστρέφει το χρώμα των μαλλιών σας. Τα ξανθά μαλλιά με το χλώριο δεν τα πάνε καλα. Για να διορθώσετε την κατάσταση, μπορέιτε να λιώσετε 8-10 χαπάκια ασπιρίνης με νερό απλώστε τα στα μαλλάκια σας και αφήστε τα για 10 λεπτά! Ξεβγάλτε τα καλα και είστε έτοιμες!
  • Έχετε σπυράκια.. Λιώστε σε λίγο νεράκι  ένα χαπάκι ασπιρίνης και καλύψτε το σπυράκι με τη πάστα. Αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτάκια και είστε έτοιμες. Το σπυράκι σας θα έχει ξεραθεί και η κοκκινίλα θα υποχωρίσει αμέσως.
  • Το καλοκαίρι κακά τα ψέμματα μας τσιμπούν κουνούπια.. Η ασπίρινη θα σας σώσει απο τις κοκκινίλες και απο τη φαγούρα. Εσείς θα κάνετε ότι θα κάνατε και με τα σπυράκια όπως σας είπα παραπάνω. 
  • Εαν έχετε φυτά στο μπαλκόνι σας το μόνο που έχετε να κάνετε για τους δώσετε παραπάνω διάρκεια ζωής είναι να βάλετε μέσα στην γλάστρα σας ένα χαπάκι ασπιρίνης και να την ποτίσετε. Ετσι τα φυτά σας θα αποδίδουν  και θα μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Επίσης, ρίξτε μέσα στο βάζο με τα λουλούδια σας ένα χαπάκι ασπιρίνης και θα δείτε το μπουκέτο σας να ζωντανεύει ξανά. 
  • Και ποιός δεν έχει πιτυρίδα... Λιώσε δυο χαπάκια ασπιρίνης μέσα στο σαμπουάν σου και θα δείς την πιτυρίδα να εξαφανίζεται.
  • Εαν η μπαταρία του αυτοκινήτου σου κάνει ''παιχνιδάκια'' τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να της δώσεις τέσσερα χαπάκια ασπιρίνης (δυο για τον κάθε πόλο ξεχωριστά)
  • Και το τελευταίο είναι το κλασσικό! Εαν μετά απο ξενύχτι το κεφάλι σας έχει γίνει κουδούνι το μόνο που έχετε να κάνετε πριν πέσετε για ύπνο είναι να πάρετε μια ασπιρίνη και το πρωί θα είστε σαν να μην είχε συμβεί τίποτα!
Share: