.

, , , , , , , , ,

Πώς θα κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο ;

Κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει καλά με το σώμα της. Κακά τα ψέμματα, το στήθος μας είναι απαραίτητο σημείο για μια άψογη εμφάνιση.


  • Να ξέρετε πως η στάση του σώματος παίζει μεγάλο ρόλο! Δεν είναι δύσκολο. Κρατήστε ψηλά το κεφάλι σας, τους ώμους σας έξω και ίσια τη σπονδυλική σας στήλη. Δοκιμάστε το!
  • Φορέστε σουτιέν στο σωστό μέγεθος. Πάντα όταν αγοράζουμε σουτιέν το δοκιμάζουμε χωρίς δεύτερη σκέψη! Το σωστό σουτιέν θα ρυθμίσει το στήθος μας όπως πρέπει! Μη σπαταλάτε χρήματα σε φθηνά σουτιέν. Επενδύστε σε καλά σουτιέν που αγκαλιάζουν σωστά το στήθος και δεν προκαλούν ερεθισμούς. Δοκιμάστε σουτιέν που μεγαλώνουν το στήθος. Τα λεγόμενα Push-up σουτιέν, είναι σχεδιασμένα για να ανορθώσουν το στήθος σας και παράλληλα φέρνουν πιο κοντά το ενα με το άλλο.
  • Φορέστε ρούχα με ντεκολτέ. Επιλέξτε ρούχα τα οποία αγκαλιάζουν σωστά το στήθος και το κάνουν να φαίνεται χωρίς απαραίτητα να είναι προκλητικό.Το βαθύ ντεκολτέ θα έλεγα πως δεν βοηθάει αρκετά!
  • Διαλέξτε ρούχα με οριζόντιες ρίγες. Οι ρίγες αυτές δίνουν όγκο σε αντίθεση με τις κάθετες που ''αδυνατίζουν'' !
  • Φορέστε στο λαιμό σας έντονα κολιέ. Ένα κόσμημα στο λαιμό τραβάει το βλέμμα και δείχνει το μπούστο πιο αριστοκρατικό αλλά παράλληλα δίνουν όγκο στο στήθος.
  • Βάλτε τερακότα στο στήθος σας. Μη φοβηθείς να βάλεις αρκετή ποσότητα! Βάζοντας τερακότα το στήθος σου θα φανεί αμέσως πιο μεγάλο.


Δοκιμάστε τα παραπάνω και θα με θυμηθείτε! 
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου