.

Είναι ο άνδρας της ζωής σου ;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως πρέπει να είναι ο άνδρας που είναι δίπλα σου. Πολύ απλά θα σου πω τα βασικά χαρακτηριστικά του "τέλειου" άνδρα! Εάν ο σύντροφος σου έχει τα  παρακάτω χαρακτηριστικά είσαι τυχερή! Η εμφάνιση βέβαια και παίζει ρόλο αλλά εχουμε άλλο γούστο.. 
Τι να κάνουμε;;;
Διάβασε τα παρακάτω χαρακτηριστικά! Εάν η σχέση σου έχει τα 3-4 απο αυτά είσαι σε καλό δρόμο. Εάν τα έχει όλα.. Συνέχισε έτσι.. Δύσκολα θα σπάσει το γυαλί!!!
1.Σε αφήνει ελεύθερη! 
Έχεις τα ενδιαφέροντα σου, τις φίλες σου και τη δουλειά σου! Μην ξεχνάς!!! Είσαι γυναίκα και οι ρόλοι σου είναι πολλοί! Έχεις κάθε δίκιο να θες να ηρεμίσεις, να ξεκουραστείς και να φροντίζεις τον εαυτό σου! Άρπαξε την ευκαιρία και χαλάρωσε.. Περνά λίγο χρόνο μόνη σου! Θα σου κάνει πολύ καλό!!!
2. Δεν τον ντρέπεσαι και είσαι ο εαυτός σου! 
Τι πιο φυσιολογικό απο αυτό.. Δεν χρειάζεται να υποκρίνεται και να το παίζεις ντίβα.. Χαλάρωσε δείξει τον πραγματικό σου εαυτό και ο άνθρωπος που έχεις απέναντι σου θα σε αποδεχτεί. Σίγουρα θα του αρέσει η μούρλα σου! 
3.Σε σέβεται!
Υπάρχουν πολλοί που δεν σέβονται τον σύντροφο τους. Δεν  μιλάνε σωστά και μόνιμα του πάνε κόντρα ο ένας στον άλλον!  Ο σεβασμός μπορέι να γίνει εύκολα αιτία χωρισμού. Μέσα σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και ευγένεια. Φερόμαστε σωστά για να μας φέρονται και σωστά! Όλα στη ζωή ενα πάρε δώσε είναι!!!! 
4.Στηρίζει τις επιλογές σου!
Καθένας απο εμάς θέτει κάποιος στόχους στη ζωή του. Εάν δεν έχεις στόχους, είσαι καμμένο χαρτί. Μόνιμα θα στηρίζεται πάνω σε άλλους και ποτέ δεν θα σταθείς στα πόδια σου! Θέσεις ενα στόχο, διάλεξε τους ανθρώπους που θα είναι δίπλα σου και κάνε το ονειρό σου πρσγματικότητα!  Ο άνθρωπος που είναι δίπλα σου πρέπει να στηρίζει τις επιλογές σου και να τις επικροτεί. Οι σπουδές σου το επάγγελμα σου ειναι οι επιλογές σου! Όλοι μας χρειαζόμαστε στήριξη άντρες, γυναίκες. Δεν είμαστε μηχανές!!
5.Σε κάνει να νιώθεις γυναίκα! 
Όταν βρείς που θα σε κάνει να νιώσεις γυναίκα τότε κοίτα να μην τον αφήσεις να φύγει. Και όταν λέω γυναίκα δεν εννοώ να σε κάνει να νιώσεις γυναίκα στο κρεβάτι. Μην πάει εκεί το μυαλό σου!
Να σου πει πόσο όμορφη είσαι, πόσο σημαντική είσαι γι'αυτόν! *Ειναι ελάχιστοι οι άντρες που το κάνουν αυτο. Στηρίξουν πάνω του αλλά με το μαλακό. Μας αρέσει να νιώθουμε ασφάλεια αλλά ως εκεί. Οι κολιτσίδες δεν αρέσουν στους άντρες! 
6.Δεν σε κρατάει μακριά απο φίλους και οικογένεια!
Είναι περήφανος για εσένα και δεν ντρέπεται να σε εμφανίσει. Θέλει να σε γνωρίσει στους φίλους του και την οικογένεια του. Αυτο είναι ενα καλό σημάδι αλλά μην πάρεις και πολύ αέρα!
7.Είσαι στο πλάνο του. 
Σε κάνει κομμάτι της ζωής του όταν αφιερώνει χρόνο σε εσένα. Αν και έχει δύσκολη καθημερινότητα, κοιτάει να σου αφιερώνει χρόνο και να σε κάνει να περνάς καλα. Μην τα θεωρείς όλα δεδομένα.. Κάποιοι παραμελούν τις κοπέλες τους, δεν νοιάζονται γι' αυτές και κοιτάζουν μόνο το τομάρι τους! 
 
Εάν ο άνδρας που είναι δίπλα σου  έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά.. Έχεις ψωνίσει πολύ καλα! 
Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου