.

, , , ,

Πώς θα κάνετε ευτυχισμένο εναν άνδρα;


Είμαι απόλυτα σίγουρη πως αυτη η σκέψη περνάει απο το μυαλό κάθε γυναίκας. Όλες αναρωτιούνται τί είναι αυτό που μπορεί να κάνει εναν άντρα ευτυχισμένο.Τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία. Είναι απλά μια κινητήριος δύναμη.
Τίποτα δεν είναι δύσκολο φτάνει να το πιστέψετε. Σκεφτείτε τι θα θέλατε εσείς δίπλα σας για να είστε ευτυχισμένες και έπειτα μπείτε στη θέση του. Μην σκέφτεστε την πρώην του !
Κοιτάξτε να δείτε!! Η λέξη "πρώην" απο μονη της δηλώνει παρελθόν! Γιατι ασχολείστε με το παρελθόν και δεν ζείτε για το παρόν! Οκ.. Ολοι σκέφτονται τις πρώην τους δεν είναι κακό!. Το μονο που καταφέρνετε ειναι να δημιουργείτε ανασφάλειες στον εαυτό σας! Που σημαίνει πως δεν τον αγαπάτε.

Πώς θα κάνετε εναν άνδρα ευτυχισμένο; 
1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ "ΕΛΕΥΘΕΡΟ"! 
 Δεν σας λεω να τον αφήσετε στους 5 δρόμους. Αφήστε τον να βγει με τους φίλους του, να γελάσει, να σας αναζητήσει...! Φροντίστε να έχετε καλή σχέση με τους φίλους του, για να μην τρώτε λάσπη. Είναι κρίμα. Οι άνδρες θέλουν τον χώρο τους, όπως και εσείς τον δικό σας. Τα πολλά τηλέφωνα είναι ενοχλητικά, όπως και τα πολλά μηνύματα. Μην τον ρωτάτε που είναι και με ποιόν είναι. Θα σας τα πεί μόνος του. Χαλαρώστε.. όλα θα πάνε καλά!
2.ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ
Είστε γκρινιάρα; Μεγαλύτερο κακό δεν έχει ξαναπέσει πάνω σας. Η γκρίνια με τη ζήλια δεν απέχουν και πολύ να ξέρετε. Το ένα φέρνει το άλλο. Οι άντρες μόλις εντοπίσουν πως είστε γκρινιάρα-ζηλιάρα  στρίβουν! Κανένας άνδρας δεν πρόκειται να κάτσει με μια γκρινιάρα. Όπως και εσείς δεν θα μπορούσατε με έναν γκρινιάρη! Απλό!
3.ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ
 Να του χαμογέλας  συνέχεια!! Ποιος δεν θέλει εναν ανθρωπο χαμογελαστό δίπλα του; Το χαμόγελο φέρνει οικειότητα και έτσι θα σας αισθανθεί γρήγορα κοντά του! Είναι ένας τρόπος επικοινωνίας. Να μάθετε να συνενοήστε με το βλέμμα! Θα σας κάνει πολύ καλό. 
4.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ 
Οσο σκληροί κι αν είναι οι άνδρες μας θέλουν στήριξη! Ψυχολογικά θέματα έχουμε όλοι μας. Στηρίξτε τον σύντροφο σας στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια. Ανεβάστε του το ηθικό και κάντε τον να αισθανθεί σίγουρος. Όλοι θέλουν το στηριγμά τους, όπως και εσείς.
5.ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΟΝ
Αφιερώστε του χρόνο! Μαζέψτε λίγο το σπίτι.. να νιώσει και εκείνος πως υπάρχει γυναίκα! Δεν χρειάζεται να γίνεστε ενοχλητική και τσιμπούρι. Μαγειρέψτε για εκείνον με αγάπη. Ακόμα κι αν δεν μπορείτε προσπαθήστε!
6.ΟΧΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Δεν χρειάζεται να του κάνετε πολλές ερωτήσεις. Εαν αφήσετε εναν άνδρα χαλαρό θα γυρίσει να σας τα πεί όλα μόνος του, πρίν καν εσείς τον ρωτήσετε κάτι!
Σας εχω ξαναπεί πως οι άνδρες σκέφτονται με τη λογική! (Οταν σκέφτεται κάποιος με τη λογική τα πράγματα είναι απλά) Λίγοι είναι οι άνδρες που βάζουν μπροστά το συναίσθημα. 
Κάνουμε λίγες ερωτήσεις και βουτάμε καλά τη γλώσσα μας μέσα στο μυαλό μας πρίν ρωτήσουμε το οτιδήποτε! Χαλαρώστε και απολαύστε την στιγμή!
7.ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΑ
Οι άνδρες στον έρωτα χαλαρώνουν, εκφράζονται και έρχονται πολύ κοντά σας. Αφήστε τις ντροπές και χαλαρώστε με τον άνθρωπο σας.

Για να είναι ευτυχισμένος πρέπει να είστε και εσείς ευτυχισμένη. Οι άνδρες έχουν ένστικτο. Μπορούν να καταλάβουν αμα τους κάνει μια γυναίκα η όχι. Μην είστε δήθεν, χαλαρώστε, πρέπει να είστε αληθινή. Επιλέξτε τον άνθρωπο που θέλετε να έχετε δίπλα σας και κάντε τον ευτυχισμένο. Λίγοι είναι ευτυχισμένοι και το παραδέχονται. Μιλήστε με τον άνθρωπό σας, βρείτε τα κοινά σας σημεία και προχωρήστε χωρίς φόβο. Σημασία έχει να περνάτε καλά μην  σκέφτεστε τίποτε αλλο! 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου