.

, , , ,

Κανε ότι περνάει απο το χέρι σου για να είσαι ευτυχισμένος!

Η καθημερινότητα, οι πολλές υποχρεώσεις μας τραβάνε προς τα κατω! Τι μπορούμε να κανουμε για να ειμαστε πραγματικα ευτυχισμένοι αυτή την εποχή; 

Τα πραγματα ειναι απλα! Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και νίωσε ευτυχισμένος την επόμενη μέρα! Ολα ειναι στο χερι σου! 
Πάρε αποφάσεις που σε κανουν δυνατο!
Μπορείς να σκεφτείς τα δυσάρεστα; Η τα αποδίδεις στη μοίρα, στην τύχη ή στο κάρμα; Δυναμη ειναι να οδηγείς εσυ τη ζωή σου εκεί που πρέπει! Να βρίσκεις λύση όταν τα πράγματα ''στραβωνουν''
Μην νιώθεις μόνος σου! Φρόντισε να εχεις κοντά σου ανθρώπους που σε αγαπάνε. Ειναι οι σύμμαχοι σου! Οταν εχεις διπλα σου ανθρώπους θετικούς, αισιόδοξους, εξωστρεφείς σου δινουν δύναμη χωρίς να το καταλαβαίνεις. Η στάση ζωής αυτών που κάνουμε παρεα επηρεάζει και τη δικη μας στάση ζωης! Απέφυγε τους ανθρώπους που δεν χαμογελούν, που ειναι απαισιόδοξοι και εσωστρεφείς! Θα σε καταστρέψουν χωρις να το καταλάβεις! 

Περνά περισσότερο χρονο με την οικογένεια σου! 
Κράτα στο πίσω μέρος του μυαλού σου τη λέξη ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Μπορει να δουλεύεις για την οικογένεια σου αλλά στην πράξη μπορεί να μην το εννοείς! Αφιέρωσε χρόνο στους ανθρώπους που σε έφεραν στη ζωή, στα παιδάκια σου και ειδικά στον σύντροφο σου! Ειναι το στήριγμα σου! Η οικογένεια πρέπει να ειναι προτεραιότητα στη ζωή σου! Κοιτα τους και πραγματικα θα καταλάβεις πως η ευτυχία βρίσκεται μεσα στο σπίτι σου! 

Γελά στα δυσκολα!
Σιγουρα το γέλιο είναι το καλυτερο φάρμακο! Οτι και να κανεις στα δυσκολα, είτε κλάψεις, είτε γελάσεις η κατάσταση θα παραμείνει ίδια! Μονο η αντίδραση σου αλλάζει! Στην αρχή μια δυσκολίας όλοι οι άνθρωποι λειτουργούμε απο τη φύση μας με το συναίσθημα. Χαλάρωσε... Χαμογέλα...  Μετα απο λίγη ωρα όμως..όταν εμφανίζεται η λογική.. Ολα μπαίνουν στη σειρά! 

Κάνε κατι για τους άλλους!
Ακούγεται πως οταν κάνεις κατι για τους άλλους νιώθεις όμορφα! Ξερεις γιατι; Γιατι το δώμα μας απελευθερώνει ορμόνες ευτυχίας, τις ενδορφίνες! Με αποτέλεσμα να νιώθουμε πολυ όμορφα! 
Ετσι ανεβάζεις την εκτίμηση για τον εαυτο σου και νιώθεις δημιουργικός !
Μαγείρεψε για την οικογένεια σου αλλά και για ανθρώπους που έχουν ανάγκη! Βοήθησε το παιδί σου στα μαθήματα του, Γίνε εθελοντής σε μια ομάδα! Οτιδήποτε κανεις θα ειναι καλο και για εσενα αλλα και για τους γύρω σου!


Share: