.

, , , , , ,

Τι πρέπει να κάνετε για να έχετε μια καλή μερα;

Κακά τα ψέμματα όλα ξεκινούν το πρωί! Αμα ξυπνήσετε με χαμόγελο και αισιοδοξία ολα θα πάνε καλα.. ή κάπως καλύτερα απο χθες! 

Τι πρέπει λοιπόν να κάνετε μόλις ξυπνήσετε για να έχετε μια υπέροχη μέρα! 

1.Ντύσιμο, μια σημαντική στιγμη! 
Αλλάξετε ρούχα κάθε μέρα! Φτιάξτε τη διάθεση σας με το ντύσιμο σας. Μην αφήνετε θα ρούχα να σας φοράνε! Φορέστε τα εσείς! 

2. Τινάξτε τα ρούχα σας! 
Τινάξτε τη σκόνη απο τα ρούχα σας πιν τα τακτοποιήσετε στη ντουλάπα σας. Αυτή η κίνηση ειναι εμπνευσμένη απο το Φενκ Σούι και συμβάλλει στην ενεργοποίηση της ενέργειας που μας περιβάλλει! 

3. Αερίστε το σπίτι σας!
Για να κυκλοφορήσει η ενέργεια στο σπίτι σας ανοίξτε τα παράθυρα. Έτσι ανανεώνεται ο αέρας και δεν θα ζείτε μέσα στην κλεισούρα!

4. Ποτίστε τα φυτά σας!
Χαρίστε καθημερινή φροντίδα στα φυτά σας. Ποτίστε τα και κόψτε τα ξερά φύλλα! 

5.Τακτοποιήστε την είσοδο του σπιτιού σας! 
Μεταμορφώσουμε την είσοδο του σπιτιού σας. Κάντε τη πιο φιλόξενη και φέρτε τα πάνω κάτω στο σπίτι σας. Ετσι αλλάζατε την ενέργεια και ο χώρος στα είναι ευχάριστος, φιλόξενος και ελεύθερος! 

6. Πετάξτε τα σκουπίδια!
Η συγκεκριμένη κίνηση σας επιτρέπει να ξεκινήσετε τη μέρα σας σε ενα υγιεινό σπίτι. Είναι ένας απλός τρόπος για να κάνετε μια νεα αρχή! 

7. Μην κάθεστε μπροστα στην τηλεόραση! 
Ακούστε μουσική! Μην ξυπνάνε με όλο και πιο θεαματικά νούμερα νεκρών και ανέργων! Η ειδήσεις σας παρασύρουν και οι αρνητικές σκέψεις σας καταστρέφουν τη φρεσκάδα. 

8. Νοικοκύρεμα αστραπή!
Πανεύκολο! Τακτοποιήστε γρήγορα όλους τους χώρους! 
 Η συγκεκριμένη κίνηση σας βοηθάει διότι γυρνώντας απο τη δουλεια, επιστρέφετε σε εναν χώρο που σας προκαλεί ευχαρίστηση! 

Κάνοντας αυτες τις κινήσεις θα δείτε τον εαυτο σας να βιώσει πολυ καλυτερα. Χωρις να έχετε την έννοια του σπιτιού! 
Και να ξέρετε οπως είναι ο χώρος μας είναι και το μυαλό μας!!! 

Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου