.

, , , , ,

Ανεβείτε ψυχολογικά τώρα !!!

Μπορείτε να ανεβάσετε την ψυχολογία σας και να φτιάξετε τη διάθεση σας χωρις αρχίσετε να συμβουλεύεστε γιατρό. Προτιμότερο είναι να αλλάξετε κάποια πράγματα της καθημερινότητας και αμέσως η ψυχολογία σας θα φτιάξει. Όλα είναι στο μυαλό!

Ακολούθησε τια παρακάτω συμβουλές και δες τη διάθεση σου αλλά και την ψυχολογία σου να αλλάζει στο λεπτό.

1.Μην ξοδεύεις το χρόνο σου στα social media.
Μπορεί το facebook, το instagram να είναι χρήσιμα εργαλεία για την καθημερινότητα σου αλλά και για την κοινωνική σου ζωή, αλλά θέλουν μέτρο. Η "κακή" χρήση τους όμως μπορεί να αποβεί μοιραία για τον ίδιο σου τον εαυτό.
Επίσης τι να συντηρείς ένα ψεύτικο προφίλ προκειμένου να έχεις πρόσβαση στις πληροφορίες των άλλων και να προωθείς την ψεύτικη εικόνα σου μπορεί να σε οδηγήσει στην κατάθλιψη χωρίς να πάρεις μυρωδιά.

2.Ζήσε για σένα.
Εαν κάποιο πρωί ξυπνήσεις και αντιληφθείς πως ζείς για τους άλλους.. την έβαψες. Μην κάνεις πράγματα μόνο για τους άλλους παραμερίζοντας τα δικά σου θέλω και τις πραγματικές σου ανάγκες. Φτιάξε ενα δικό σου πλάνο για την καθημερινότητα σου, ασχολήσου με το αντικείμενο που σου αρέσει. Μείνε με τον άνθρωπο σου χωρίς φόβο.Ζήσε τη δική σου ζωή!

3.Μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με τους άλλους.
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός. Δεν χρειάζεται να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους για να νιώσεις καλύτερα. Θέσε στόχους και πραγματοποίησε τα όνειρα σου. Εκτίμησε όλα όσα έχεις και δώσε χαρά στους ανθρώπους που είναι κοντά σου. Δούλεψε με τον εαυτό σου και κάθε μέρα σημείωσε πρόοδο.

4.Μίλησε με γνωστούς και φίλους.
Μη διστάζεις να κουβεντιάσεις με κάποιον ο οποίος έχει όρεξη να σου μιλήσει. Η κοινωνικότητα θα σου αλλάξει τη διάθεση και θα σε κάνει χαρούμενο. Δεν είναι κακό να κουβεντιάζεις με κόσμο. Δεν σημαίνει πως ψάχνεσαι...

5. Χαλαρώστε και κοιμηθείτε!
Ίσως η κακή διάθεση και η ψυχολογία σας οφείλεται στην έλλειψη ύπνου. Χαλαρώστε ξαπλώστε και κλείστε για λίγο τα μάτια σας. Την ώρα που θα σηκωθείτε θα δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι.

6. Επενδύστε σε μια αγκαλιά.
Μια αγκαλιά μας χαλαρώνει και μας βοηθά να νιώσουμε καλύτερα. Έχουμε την αίσθηση πως ανήκουμε κάπου. Αισθανόμαστε τα συναισθήματα μας. Είναι μια πανεύκολη γιατρειά.

Αντιμετώπισε την καθημερινότητα σου με χαμόγελο και θετική ενέργεια! Βάζε κάθε μέρα ένα στόχο! Έχε δίπλα σου ανθρώπους που σε αγαπούν και στο δείχνουν! Μοίρασε αγάπη στους γύρω σου και ασχολείσου με τον εαυτό σου!Share: