.

, , , , ,

Τί θέλει ένας άντρας απο μια γυναίκα;


Οι άντρες αντιμετωπίζουν τις σχέσεις και τον έρωτα με τρόπο απλό. Η γυναικεία φύση δεν μπορεί να το κατανοήσει αυτό. Κακά τα ψέμματα κάθε άντρας είναι διαφορετικός, όμως στην πραγματικότητα τα δικά τους "θέλω" δεν διαφέρουν.  

Ορίστε τί θέλουν οι άντρες απο εμάς ! 


Αυτοπεποίθηση 
Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση είναι ακόμη πιο ποθητή! Σημασία έχει να έχετε αέρα.. Να κάνετε αισθητή την παρουσία σας. Οι άντρες θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, όχι μια γυναίκα που διαρκώς χρειάζεται επιβεβαίωση! Ο άντρας βαριέται να επιβεβαιώνει συνέχεια το "εγω" της! Η συμπεριφορά αυτή δείχνει ανασφαλεια! 

Χαλάρωσε και απέκτησε αίσθηση του χιούμορ!
Κανένας δεν θέλει δίπλα του έναν άνθρωπο σκυθρωπό και πάντα σοβαρό. Δεν θέλουν μια γυναίκα αρνητική. Θέλουν μια γυναίκα χαμογελαστή, να αυτοσαρκάζεται να γελάει με τα αστεία του και να έχει και εκείνη χιούμορ! Οι άνδρες θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες που έχουν θετική ενέργεια. Το χαμόγελο είναι το αφροδισιακό. Γελάστε με τον σύντροφο σας και περάστε καλά!

Αισθησιακή εμφάνιση
Η πρώτη εικόνα είναι αυτή που μετράει. Οι άνδρες νιώθουν πιο αρσενικά όταν δίπλα τους έχουν ενα γνήσιο θηλυκό. Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά! Θα πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου να είσαι πάντα φρέσκια και καλοντυμένη. Δεν αγαπούν το πολύ μακιγιάζ. Εκπέμψτε αυτό που έχετε μέσα σας και δεν θα χάσετε. Οι άντρες είναι πανέξυπνοι.

Ανεξαρτησια
Είναι το Α και το Ω. Στους άνδρες αρέσουν οι γυναίκες που έχουν τα δικά τους ενδιαφέροντα και παράλληλα και τη δική τους ζωή. Βέβαια και να τους φροντίζετε και να τους περιποιήστε. Θα πρέπει να έχετε τον δικό σας κύκλο γνωριμιών, τις φίλες σας (προσοχή στις φίλες).Και βέβαια το δικό σας πορτοφόλι. Πατήστε πρώτα στα πόδια σας, σπουδάςτε βρείτε μια δουλίτσα ώστε να βγάζετε τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ χρήματα και μετα μπείτε σε μια σχέση ζωής. Μην περιμένετε απο τον άνδρα σας να τα φροντίζει όλα. Είναι ντροπή να σας χαρτζιλικώνει για να ψωνίσετε κάτι για τον εαυτό σας ή για να φροντίζετε το σπίτι που μένετε.Το δικό σας πορτοφόλι είναι η δική σας δύναμη.νιώστε παραγωγική και δημιουργική. Δεν ζούμε πια στην εποχή που οι γυναίκες ήταν μόνο νοικοκυρές και δεν έβγαιναν απο το σπίτι. Πάνε αυτά. Πατήστε στα πόδια σας και νιώσετε δυνατή.
Μην κάνετε πολλά πράγματα για εκείνον.Προσοχή! Δεν είστε μαμά ούτε αδερφή είστε σύντροφος. Μην μπλέκετε ποτέ αυτούς τους ρόλους. Εάν ο άντρας το αντιληφθεί θα ξενερώσει αμέσως. Αφήστε τον να κάνει πράγματα μόνος του. 

Κατανόηση
 Πίσω απο ενα μεγάλο άντρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα. Είμαστε κοντά τους σε όλες τις στιγμές της ζωής τους. Στην πραγματικότητα όλοι οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να σέβεταιι τα πιστεύω τους και να στέκεται άξια δίπλα τους. Δεν χρειάζεται να τον αλλάξεις. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν έτσι κι αλλιώς. Να ξέρεις επίσης πως έλκονται απο τις γυναίκες που τους ανεβάζουν το ηθικό και τους εκτιμούν.

Τίμια και πιστή
Οι άνδρες θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα ειλικρινής και πιστή. Μην ξενοκοιτάτε. Εάν δεν εκτιμάτε αυτο που έχετε θα εκτιμήσετε όταν το χάσετε! Βάση στατιστικών οι περισσότερες απιστίες ξεκινούν απο γυναίκες. Μην λέτε ψέμματα στον σύντροφο σας γιατι αργά ή γρήγορα θα τα βρείτε μπροστά σας.

Επικοινωνια
Μια ώριμη γυναίκα μπορεί να κάνει μια σοβαρή συζήτηση σε αντίθεση με μια που μόνιμα παιδιαρίζει και χαζογελάει. Οι άνδρες θέλουν δίπλα τους μια γυναίκα με επίπεδο, χωρίς όμως να επισκιάζει τον ίδιο της τον άνδρα. Δεν μπορούν να αντισταθούν στις γυναίκες που ξέρουν πότε πρέπει να μιλήσουν και πότε να σταματήσουν. Να ξέρετε τις περισσότερες φορές η σιωπή είναι χρυσός. Ανάμεσα στο ζευγάρι πρέπει να υπάρχει επικοινωνία στη διάρκεια μια ημέρας. Μοιραστείτε τη χαρά σας, τις ανησυχίες σας ή οτιδήποτε άλλο.

Υποστήριξη
Οι άντρες θέλουν να έχουν πλάι τους μια γυναίκα που θα τους στηρίζει, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για μακροχρόνια σχέση.  Για ένα νέο άνδρα που προσπαθεί να σταδιοδρομήσει έχει μεγάλη σημασία η κοπέλα που στέκεται πλάι του και να τον στηρίζει. Θέλει κάποια να τον ακούει,  χωρίς να τον κοροϊδεύει ή να τον ειρωνεύεται, θέλει κάποια να τον εμψυχώνει και όχι να τον καταρρακώνει. Θέλει κάποια να του λέει τη σωστή κουβέντα,  τη σωστή στιγμή και να τον κάνει να νιώθει καλά μπροστά σε άλλους. Όταν ένας άντρας νιώσει ότι πιστεύεις σε αυτόν και τον στηρίζεις πραγματικά δύσκολα θα σου αντισταθεί…. 

Αυτά θέλει ένας άνδρας απο μια γυναίκα. Δεν είναι κάτι δύσκολο η ακατόρθωτο. Κοιτάτε να έχετε μια τέλεια καθημερινότητα με τον σύντροφο σας να υπάρχει σεβασμος και κατανόηση. Όλοι μας θέλουμε δίπλα μας ενα στήριγμα. Και μην ξεχνάτε να λέτε στον άνθρωπο σας ποσό σημαντικός είναι για εσάς και πόσο τον αγαπάτε. 
Μην ξεχνάτε να του χαμογελάτε, είναι ότι πιο σημαντικό έχετε!! 


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου