.

, , , ,

Κερδίζοντας λίγο χρόνο !


  • Για τον εαυτό μας !
Το πιο σημαντικό πρόσωπο στον κόσμο είναι ο εαυτός σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο στον  εαυτό σας και κάντε κάτι που σας αρέσει. Χαλαρώστε.. Γεμίστε την μπανιέρα σαςκαι μπείτε μέσα. Κάντε ενα peeling σώματος και κοιμηθείτε ήσυχα. Διαβάστε το αγαπημένο σας βιβλίο. Δείτε μια ταινία με τον αγαπημένο σας.


  • Για την οικογένεια !
Ρωτήστε τους δικούς σας ανθρώπους πως πέρασαν τη μέρα τους. Εαν μένετε σε άλλο σπίτι, κάντε μια επίσκεψη στους γονείς σας. Θα χαρούν πολύ να σας δούν και α περάσετε λίγο χρόνο μαζί.


  • Για τους φίλους μας!
Ξεχωρίστε τους ανθρώπους που πραγματικά σας αγαπούν και σας στέκονται. Αφήστε στην άκρη τα άτομα που κρέμονται πάνω σας, σας παίρνουν την ενέργεια και σας ανταγωνίζονται. Αφιερώστε λίγο χρόνο στους φίλους που λέτε " θα τα πούμε " και δεν τα λέτε ποτέ. Οι φίλοι χρειάζονται εκπάιδευση είναι όπως τους μάθεις.


  • Απο κοινωνικό σχολιασμό.
Τις περισσότερες φορές χάνεται χρόνος με ανούσια σχόλια για τις ζωές των άλλων. Μην ασχολείστε πια με τις ζωές των άλλων. Είναι πολύ κακό να "λούζουμε" τους γύρω μας με προσβλητικές κριτικές και σχόλια.


  • Απο την τηλεόραση και τα Social Media. 
Οκ είναι οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις στην ψυχαγωγία αλλά δεν σου προσφέρουν τίποτα. Βγες έξω μην κάθεσαι και αναλώνεσαι με κουτσομπολιά και αναρτήσεις. Προσπάθησε να ζήσεις και χωρίς facebook, δεν είναι δύσκολο. Γίνε δημιουργικός, βγες μια βόλτα, πέρνα χρόνο με τους αγαπημένους σου.

  • Απο εύκολες συνταγές.
Το φαγητό είναι τέχνη για όσους έχουν χρόνο και εκπομές στην τηλεόραση. Οι θπόλοιποι ζούμε για να τρεφόμαστε με απλά φαγητά (δεν εννοώ junk food) που μας εξοικονομούν χρόνο στην παρασκευή τους.


Share:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου