.

, , , , , , ,

Τα πιο νόστιμα μπισκότα βρώμης !

Υλικά
80 γρ. αλεύρι
80 γρ. νιφάδες βρώμης
1 κ.γ μπέικιν
1/2 κ.γ κανέλα
80 γρ. ζάχαρη
80 γρ. αραβοσιτέλαιο
2 κ.σ μέλι

Εκτέλεση
1.Ανάβετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
2.Στρώνετε λαδόκολα σε 2 ταψιά
3.Σε ενα μπολ αναμειγνύετε το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα, τη ζάχαρη και τις νιφάδες βρώμης.
4.Σε ενα μικρό μπολ αναμειγνύετε το αραβοσιτέλαιο με το μέλι. Μέχρι να διαλυθεί το μέλι.
5.Ρίχνετε τα υγρά στο μπολ με τα στερεά και ανακατέβετε καλά με τα χεράκια σας.
6.Τοποθετήστε σε κάθε ταψί ίδιες κουταλιές ζύμης μέγεθος καρυδιού. Μην ξεχνάτε να αφήνετε απόσταση μεταξύ τους.
7. Τα πλαταίνετε ελαφρώς με το χέρι σας και τα ψήνετε για 12'-15' ώσπου να γίνουν χρυσά.
8.Αφού ψηθούν τα αφήνετε στο ταψί για 4'-5'

Βάλτε το γάλα απο το ψυγείο και αρχίστε τις βούτες !!!

TIPS
- Η ζύμη πιθανόν να είναι κολλώδης, αλλά έτσι πρέπει να είναι !
- Εαν είστε fan της σοκολάτας προσθέστε κομματάκια σοκολάτας στη ζύμη σας !
- Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει η κανέλα δεν χρειάζεται να την προσθέσετε στο μείγμα σας !

Καλή επιτυχία!


Share: