.

, , , , , , , , , ,

Νικήστε την αναβλητικότητα τώρα !

Σας έχει συμβεί να θυμώνετε κόσμο
επειδή απλά δεν κάνατε τίποτα;
Η μήπως νιώθετε πως έχετε χάσει το σεβασμό απο τα αγαπημένα σας πρόσωπα;
Eίστε αναβλητική join the club!
Eίναι ενα απο τα χειρότερα κουσούρια που μπορεί αν σας τύχει. Όχι πως επιλέγετε να  είστε αναβλητική αλλά έτσι γεννηθήκατε!
Πολλές φορές η αναβλητικότητα αυτή  επηρεάζει τις σχέσεις σας.
 Πώς ενας άνθρωπος θα σας εμπιστευτεί ενω του έχετε αποδείξει πως αναβάλλετε τα πάντα ;

Μετά απο μεγάλη έρευνα μιας και το πρόβλημα αυτό το έχω κι εγώ και μου έχει στοιχήσει αρκετά τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά σας έφταξα μια λίστα.
Εαν την ακολουθήσετε πιστεύω θα μειώσετε την αναβλητικότητα σας !

TIPS

  1. Έχουμε στην τσάντα μας πάντα ενα ωράιο μικρό σημειωματάριο της αρεσκείας σας ! Διαλέξτε ενα τέλειο σημειωματάριο και θα δείτε που δεν θα ξεχνατε ποτέ να γράφετε όσα θέλετε να κάνετε.
  2. Γράψτε μια λίστα με τα πράγματα που έχετε αναλάβει να  κάνετε και κάθε φορά που κάνετε κάτι σβήστε το ! Θα δείτε πόσο καλά θα νιώσετε μόλις αρχίσετε και σβήνετε !!!
  3. Ζητήστε βοήθεια ! Ποιός σας εέπε να μη ζητάτε βοήθεια; Άνθρωποι έιμαστε και χρειάζόμαστε κάποιον να μας βοηθήσει. Ζητήστε απο ένα κοντινό σας πρόσωπο να σας υπενθυμίσει ότι έχετε αναλάβει να κάνετε. Βέβαια με καλο τρόπο. Λίγο σπρώξιμο θέλετε τίποτε άλλο !
  4. Ανταμείψτε τον εαυτό σας όταν ολοκληρώσετε κάποιο στόχο!
  5. Αν έχετε να κάνετε κάτι τώρα κάντε το ! Μην περιμένετε την αυριανή μέρα για΄τι δεν θα το κάνετε ποτέ! 
Ξεκινήστε να τηρείτε τα παρπάνω μυστικά και κερδίστε τους ανθρώπους που έχετε χάσει. Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν πραγματικά θα καταλάβουν πως προσπαθείτε και θα σας δείξουν ξανά πόσο σας αγαπούν και πόσο σας σέβονται. Το αποτέλεσμα θα φανεί αμέσως. Και το κλειδί της υπόθεσης είναι να μην επαναπαυθείτε και σας ξαναπάρει απο κάτω! 

'Ολοι μας μέσα μας έχουμε ενα διακόπτη δράσης! Εναν διακόπτη που φωνάζει " κάντε το τώρα''
Ενεργοποιήστε τον λοιπόν !

Δοκιμάστε το !!!
Share: